Welkom bij de Espelopers

D e – h a r d l o o p c l u b – v a n – E n s c h e d e1e lustrum Espelopers | Ruim vijf jaar geleden legde trainer Elko de basis van wat sinds jaar en dag de Loopgroep Espelopers is. Lees meer
De Enschedese loopgroep Espelopers start begin april 2020 weer een nieuwe hardloopclinic voor beginnende lopers. De clinic bestaat uit twaalf trainingen, start-en eindpunt is het bezoekerscentrum Hof Espelo in Enschede. Aanvang: 19.30 tot ca. 20.45 uur.

Aanmelden clinic

De clinic is zeer gevarieerd, met aandacht voor loopscholing, houding en het aanleren van techniek en voldoende afwisseling door onder andere intervaltrainingen en duurlopen.De clinic staat onder professionele begeleiding van trainers Elko Levinga en Frans Koevoets en kost € 65,00 per deelnemer.

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Op de site is informatie te vinden over onze hardloopgroep en diverse hardloopevenementen.

Loopgroep Espelopers is een groep enthousiaste hardlopers uit Enschede. Gezellig samen sporten, soms wat fanatieker en soms wat minder fanatiek. We zorgen voor veel variatie in de trainingen, zodat iedereen het plezier in hardlopen blijft houden.

Respect voor ieders individuele redenen om mee te doen aan de trainingen. Dat kan zijn gezondheid, gezelligheid, genieten van de mooie natuur in hof Espelo, sneller worden, wedstrijden lopen, etc.

Ben je benieuwd hoe het is om met ons mee te trainen? Je bent van harte welkom om dat uit te proberen. Neem vooraf even contact op met Elko Levinga via telefoon 06-51505294 of via mail info@espelopers.nl

De vaste Espelopers loopgroep (voor de gevorderden) traint elke dinsdagavond van 19:30 tot 20:45 uur. Deelnemen aan de gevorderden loopgroep kan indien je 8 km of meer aaneengesloten kan hardlopen binnen een uur of als je door wilt stromen na afloop van één van de clinics voor de beginnende hardloper.

Inschrijven Loopgroep


Een grote groep enthousiaste hardlopers van de Espelopers en Lets Run verscheen zondag 8 september aan de start van de Singelloop 2019 in Enschede. De trainingen wierpen hun vruchten af want iedereen haalde de finish na iets meer dan 8 km en vaak ook nog in een mooie tijd.

Waar een clinic je al niet kan brengen … en het goede nieuws is dat binnenkort weer een nieuwe clinic start. Dus wil je volgend jaar ook de Singelloop fluitend uitlopen? Meld je dan nu snel aan.

Trainers (links Elko en rechts Frans) en deelnemers Espelopers en Lets Run