Lets Run Espelo

De hardloopclinic voor beginnende hardlopers …

Waar bestaat de clinic uit?

Het is nooit te laat om te beginnen met hardlopen. Belangrijk is dat je het op een verantwoorde manier doet. Natuurlijk kun je alleen beginnen, maar om blessures te voorkomen en op een gestructureerde manier te gaan trainen heeft loopgroep Espelopers ieder jaar een nieuwe hardloopclinic om kennis te maken met het hardlopen. Na afloop van iedere training is er koffie en thee en kun je nog even gezellig na kletsen.

Op een rustige en plezierige manier bouwen we samen aan beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. Loopschool oefeningen zijn vaak een vast onderdeel van de training. In groepsverband hardlopen is gezellig en het motiveert! Hardlopen is gezond voor lichaam en geest. Beginnen met hardlopen is méér dan je loopschoenen aantrekken en gaan lopen. Zeker als je op latere leeftijd pas begint, is een verantwoorde aanpak nodig om blessures en teleurstellingen te voorkomen.

Enthousiaste trainers geven leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf het Bezoekerscentrum Hof Espelo aan de Weerseloseweg 259 in Enschede om vanuit daar het bijbehorende natuurgebied in te lopen. We sluiten de clinic af met de Dorpsloop  in de Lutte in juli 2020 (5 km loop).

Waar en wanneer?

Begin april 2020 starten we met de volgende “Lets Run Espelo” clinic voor de beginnende hardlopers. We starten deze clinic met een uitgebreide informatieavond bij het bezoekerscentrum Hof Espelo in Enschede. De clinic bestaat uit 12 trainingen, gegeven op de woensdavonden van 19:30 uur tot ca. 20:45 uur. Tijdens de eerste training ontvangen alle deelnemers een leuke en nuttige attentie. Meer informatie hierover is te krijgen via de contact pagina of na aanmelding via onderstaand inschrijfformulier.

Kosten en inschrijven

De “Lets Run Espelo” clinic kost € 65,00. Van elke aanmelding wordt een bedrag van 15 euro gedoneerd aan Landschap Overijssel. Met deze bijdrage ondersteunen de deelnemers het behoud van natuur&landschap. Aanmelden voor de clinic kan via onderstaand aanmeldformulier.

Parkeren auto

We verzoeken u om uw auto te parkeren bij de ingang van Hof Espelo, direct aan de doorgaande weg naar Enschede. Laat geen waardevolle spullen achter in uw auto, maar neem deze mee naar het bezoekerscentrum Hof Espelo !

 

Overzicht kaart

 

Wil je al jaren hardlopen, maar ben je nog steeds niet begonnen?
Dan is het nu je kans en meld je aan.


Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
VrouwMan

Medische indicatie

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Geboortedatum (verplicht)

Aanvullende informatie