Let’s Run Espelo

Hardloopclinics voor beginners

Voor wie zijn de clinics bedoeld?

Let’s Run Espelo is een 12-weeks trainingsprogramma voor beginnende of weer opnieuw beginnende hardlopers. Heb je nog nooit hardgelopen of lukt het jou zelf niet om een half uurtje te kunnen hardlopen, dan is deze cursus bij uitstek iets voor jou.

Wat leer je?

Gedurende de clinics leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten. De doelstelling van de beginnerscursus is om het hardlopen geleidelijk aan op te bouwen zodat je aan het eind van de cursus zo’n 30 á 35 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan houding en looptechniek, ademhaling en het juiste looptempo. De clinics worden gegeven door ervaren trainers die door de Atletiekunie zijn opgeleid.

Waneer zijn de trainingen?

De startdatum van de eerstvolgende clinic is dinsdag 26 april 2022. De groepstrainingen zijn wekelijks op de dinsdagavond van 19:30 tot ca. 21:00 uur. Daarnaast doe je één of twee keer per week zelf een training. Hiervoor krijg je een oefenschema.

Waar is het?

De trainingen beginnen en eindigen bij Hof Espelo (Bezoekerscentrum Koetshuis) aan de Weerseloseweg 259 in Enschede. Hier kun je je spullen (sleutels, telefoon e.d.) veilig achterlaten. Na afloop van de training is het bezoekerscentrum de plek om even rustig bij te komen, een kop koffie of thee te drinken en na te praten. Want behalve het krijgen van een betere conditie, draait het in de clinics vooral om het samen sporten. Oftewel: met je medelopers lekker actief zijn.

Kosten hardloopclinics beginnende hardloper

De kosten voor de clinics bedragen € 65,-. Dit is inclusief koffie of thee na iedere training.

Informatiebijeenkomst

De dinsdag voorafgaand aan de beginnerscursus is er een  informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg over het trainingsprogramma en allerlei andere nuttige informatie zodat jij optimaal van start kunt.

Nieuwschierig ?

Meld je dan nu aan voor deze beginnersclinic van 0 km naar 5 km …

Aanmelden kan niet meer daar deze hardloopclinic van 26 april 2022 vol zit !!!